James Rodríguez scoort tegen Sevilla en raakt daarna geblesseerd
NOS Voetbal

Blessuregolf Real op verjaardag Ronaldo

Een golf van blessures teistert Real Madrid in de aanloop naar de topper zaterdag bij Atlético Madrid. James Rodríguez en Sergio Ramos vielen gisteravond uit tegen Sevilla FC (2-1) en moeten de stadsderby missen, net als de al eerder geblesseerd geraakte Pepe en Luka Modric.

Ook linksback Marcelo is mogelijk niet van de partij in Estadio Vicente Calderón. Hij is geschorst omdat hij tegen Sevilla zijn vijfde gele kaart van het seizoen kreeg, maar Real wil in beroep gaan. Cristiano Ronaldo kan wel spelen, zijn schorsing zit erop.

Sergio Ramos grijpt naar zijn hamstrings

Gebroken voet Rodríguez

Real maakte vanmorgen bekend dat Rodríguez, die tegen Sevilla het openingsdoelpunt maakte, zijn middenvoetsbeentje heeft gebroken en dat hij geopereerd moet worden. De verwachting is dat de Colombiaan zo'n twee maanden aan de kant staat.

Ramos viel uit met een hamstringblessure en Real houdt er rekening mee dat de Spaanse verdediger drie weken niet inzetbaar is.

Verjaardagsfeestje Ronaldo

Ronaldo is er dus wel weer bij tegen Atlético Madrid. De Portugees, die vandaag zijn 30ste verjaardag viert, was twee wedstrijden geschorst omdat hij vorige maand tegen Córdoba geschopt en geslagen had.

Helaas, deze YouTube video is niet meer beschikbaar

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl