NOS Voetbal

Depay voelde zich even heel klein

Depay: ik voelde me even heel klein

Drie minuten voor tijd maakte Memphis Depay het winnende doelpunt voor PSV tegen Willem II (2-1), maar na afloop kon er geen lachje vanaf bij de aanvaller. Daarvoor zat zijn gemiste penalty hem te veel dwars.

Depay legde in de 76ste minuut vanaf elf meter aan voor de gelijkmaker, maar schoot huizenhoog over. "Dan voel je je even heel klein. Daar ga ik vannacht zeker nog wakker van worden."

Memphis Depay baalt: Willem II heeft gescoord

Lelijk of effectief?

In drie minuten stelde PSV in de slotfase toch nog orde op zaken. "Ik heb mijn koppie erbij gehouden", vertelt Depay. "We geloofden erin dat we in vijf minuten kansen konden creëren. Ik maak de winnende, maar dat is de verdienste van het hele team."

"We hebben vaker achter gestaan dit seizoen", gaat Depay verder. "Maar we laten ons niet gek maken en hebben het rechtgezet. Een lelijke overwinning? Je kan het ook effectief noemen."

Cocu prijst elftal

PSV-trainer Phillip Cocu wilde ook niets weten van een lelijke overwinning. "Het is een verdiende overwinning. Het elftal geloofde er tot de allerlaatste minuut in en schakelde zelfs een tandje bij na de gemiste penalty. Kenmerkend voor dit seizoen."

Cocu: kenmerkend voor dit elftal

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl