Dwight Lodeweges.
NOS Voetbal

Lodeweges berust in gelijkspel

De trainers van FC Dordrecht en sc Heerenveen konden na de brilstand aan de Krommedijk leven met een punt. Toch keek Dwight Lodeweges na afloop iets bedenkelijker dan zijn collega Ernie Brandts.

"We hadden hem kunnen winnen, maar we hadden hem ook kunnen verliezen", sprak de Heerenveen-trainer. "De eerste helft waren we beter, vlak na rust hadden we nog twee grote kansen, maar de rest van de tweede helft hebben we het redelijk moeilijk gehad. Vergeleken met de wedstrijd tegen Vitesse (4-1 winst, red.) was het wel een stuk minder."

"We zijn nu zes wedstrijden ongeslagen, waarvan we er drie hebben gewonnen. Ach, het zit wel goed", constateerde Lodeweges.

Lodeweges: ach, het zit wel goed

Brandts is trots

Dordrecht-trainer Brandts was een stuk opgetogener. Vorige week won zijn ploeg van Excelsior, dit keer was er een verdienstelijk gelijkspel. "Ik ben zeer trots. Vorige week een overwinning, nu een punt. We hebben de goede lijn voortgezet", aldus Brandts.

FC Dordrecht is nog steeds de hekkensluiter, maar de achterstand op NAC Breda bedraagt nu nog maar drie punten, met een wedstrijd meer gespeeld. "We moeten punten pakken om op de zeventiende plek te eindigen, of hoger. Dus ik kan leven met een verdiend punt tegen Heerenveen", sprak Brandts.

Brandts is 'zeer trots'

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl