Uitgeschakeld in de beker: AC Milan-coach Inzaghi ligt onder vuur

Bekerzege Lazio: grote problemen AC Milan

Lazio heeft de halve finales bereikt van het Italiaanse bekertoernooi, de Coppa Italia. Zonder de geblesseerde verdediger Stefan de Vrij wonnen de Romeinen op bezoek in San Siro van AC Milan: 0-1.

De Argentijnse middenvelder Lucas Biglia maakte enkele minuten voor rust uit een strafschop het enige doelpunt.

Lazio moest de gehele tweede helft met tien man spelen, nadat Lorik Cana in de laatste vijf minuten voor rust twee gele kaarten en dus rood had gekregen. In ondertal hielden de bezoekers echter stand, ook toen Marco van Ginkel en Keisuke Honda als invallers AC Milan waren komen versterken.

Nigel de Jong ontbrak in de selectie van de geplaagde en veelbekritiseerde trainer Filippo Inzaghi. Voor Inzaghi breken onzekere tijden aan, in de Italiaanse media wordt al volop gespeculeerd over zijn vertrek.