NOS Nieuws

Verkeersruzie tussen vrouwen eindigt in de sloot

  • ANP
    Ambulancepersoneel begeleidt passagiers uit de Alfa Romeo
  • ANP
    De rode seat van de 29-jarige vrouw uit Breda

Irritatie tussen twee automobilisten op de A58 bij Etten-Leur heeft ertoe geleid dat beide auto’s in de sloot zijn beland. Vijf inzittenden, onder wie twee kinderen, zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Een 29-jarige vrouw uit Breda haalde in haar rode Seat een vrachtwagen in. Voor de 37-jarige automobiliste die achter haar reed met haar Alfa Romeo ging dat niet snel genoeg. Ze besloot haar voorganger te bumperkleven. Die liet zich ook niet onbetuigd en tikte even het rempedaal aan.

Over-en-weer volgden drukke gebaren vanwege de onderlinge irritatie. Na de inhaalmanoeuvre ging de rode Seat naar rechts. Toen de grijze Alfa Romeo voorbijkwam, maakte de 37-jarige automobiliste van de Alfa een kleine stuurbeweging naar rechts. Zij verloor daarbij de macht over het stuur en beide auto's raakten van de weg.

De Alfa Romeo belandde op zijn kop in de sloot. Iedereen kon uit de voertuigen komen. De vijf inzittenden, onder wie twee jonge kinderen, van de Alfa werden met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl