Cole Aldrich (Knicks) en Giannis Antetokounmpo (Bucks) vechten om de bal
NOS Sport

Bucks en Knicks maken geen reclame

Milwaukee Bucks en New York Knicks waren uitverkoren voor de jaarlijkse NBA-wedstrijd in Londen, maar beste reclame voor het Amerikaanse basketbal leverde de trip niet op. Daarvoor was de inbreng van de New Yorkers te gering. De Bucks gingen dan ook simpel met de zege aan de haal: 95-79.

Het lot van de Knicks werd eigenlijk al in de beginfase bezegeld in de O2 Arena, waar ook de in de Britse hoofdstad spelende profvoetballers Didier Drogba en Cesc Fàbregas en (sinds kort) ex-voetballer Thierry Henry een plekje hadden gevonden. Terwijl de New Yorkers hun eerste tien schoten allemaal mis zagen gaan, vonden de Bucks wel het netje, met een 14-0 voorsprong als gevolg.

Rentree Anthony

"Een terugkerend probleem", noemde Carmelo Anthony de slow start. "Het overkomt ons telkens weer. Maar wij zijn ook de enigen die er wat aan kunnen doen." De Knicks-forward had zes wedstrijden gemist vanwege een knieblessure en sierde zijn rentree op met 25 punten, maar die bleken niet meer dan paarlen voor de zwijnen.

Voor de Knicks was het al de zestiende verliespartij op rij - een negatief clubrecord - en de 26ste in 27 wedstrijden. Deze competitie stonden tegenover in totaal 36 nederlagen slechts vijf overwinningen, waarmee New York Knicks met afstand de zwakste ploeg in de NBA is.

Uitslagen NBA 15 januari

THUISPLOEGUITPLOEGUITSLAG
Milwaukee BucksNew York Knicks95-79
Los Angeles LakersCleveland Cavaliers102-109
Houston RocketsOklahoma City Thunder112-101

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl