LaMarcus Aldridge was de uitblinker bij de Trail Blazers
NOS Sport

Portland legt Miami Heat over de knie

Portland Trail Blazers heeft in de NBA Miami Heat verslagen. De nummer twee van de Western Conference zegevierde in eigen huis met 99-83. Miami leidde halverwege het duel nog met 48-43, maar Portland sloeg in het derde kwart met 33-18 vernietigend toe.

LaMarcus Aldridge was met 24 punten en twaalf rebounds de uitblinker bij de thuisploeg. Voor Miami was het al de 21ste nederlaag in 36 duels.

New York Knicks leed zijn veertiende nederlaag op rij. Houston Rockets, dat ook de tien voorgaande duels met de Knicks had gewonnen, was ditmaal met 120-96 te sterk. James Harden kwam tot 25 punten en 9 assists.

Helaas, deze YouTube video is niet meer beschikbaar

Charlotte Hornets heeft tegen Toronto Raptors zijn 'winning streak' uitgebreid naar vier gewonnen duels. In Toronto werd met 103-95 gewonnen van de nummer drie van de Eastern Conference. Voor de Raptors betekende het de vierde nederlaag op rij.

Grote mannen aan de kant van de gasten waren Gerald Henderson en Kemba Walker. Henderson was goed voor 31 punten, Walker voegde 29 punten aan de score toe.

Gerald Henderson was in het duel met Toronto Raptors goed voor 31 punten
Helaas, deze YouTube video is niet meer beschikbaar

Uitslagen 8 januari

ThuisclubUitclubUitslag
Toronto Raptors-Charlotte Hornets95-103
New York Knicks-Houston Rockets96-120
Portland Trail Blazers-Miami Heat99-83

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl