Hulpverleners sloegen meteen groot alarm
NOS Nieuws

Naakte vrouw bevrijd uit schoorsteen ex

In Californië is een vrouw klem komen te zitten in de schoorsteen van haar voormalige echtgenoot. Ze had geen sleutel maar wilde toch naar binnen omdat ze haar drie kinderen wilde zien. Ze had een omgangsverbod gekregen.

De 35-jarige vrouw liet zich niet afschrikken door de gesloten voordeur en besloot haar geluk via de schoorsteen te wagen. Ze trok haar kleren uit en klom door de schoorsteen naar beneden. Het ging even goed, maar al vrij snel kon ze geen kant meer op.

Verlengsnoer

Haar ex hoorde gegil uit het rookkanaal komen. Hij wist dat het foute boel was, pakte een verlengsnoer en snelde het dak op. Hij gooide het snoer door de schoorsteen naar beneden en vroeg zijn voormalige geliefde het snoer om haar middel vast te maken, zodat hij haar omhoog kon trekken. Tevergeefs.

De brandweer werd erbij geroepen en die concludeerde dat de vrouw alleen gered kon worden door de schoorsteen open te breken. Zo gezegd, zo gedaan. Ze kwam er met de schrik vanaf.

Later zei de man dat zijn vroegere vrouw niet goed bij haar hoofd is. "Ze woont niet meer bij me en ze moet uit de buurt van de kinderen blijven."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl