Kevin Durant belangrijk voor Oklahoma City Thunder bij terugkeer

Durant loodst Oklahoma naar zege

Oklahoma City Thunder heeft het jaar afgesloten met een zege op Phoenix Suns. Aan de hand van Kevin Durant won de ploeg na verlenging met 137-134.

Durant was zes wedstrijden uit de roulatie geweest vanwege enkelproblemen. Tegen Phoenix was hij direct goed voor 44 punten, tien rebounds en zeven assists. Oklahoma speelde de tweede helft zonder Russell Westbrook, die in het tweede kwart al zijn tweede technische fout had gekregen.

San Antonio Spurs verloor in december al drie keer thuis na verlenging, maar ditmaal werd New Orleans Pelicans na extra tijd met 95-93 verslagen. In de reguliere speeltijd kwam de thuisploeg met nog minder dan een seconde op de klok langszij. In de verlenging werd een achterstand van zes punten goed gemaakt, mede door zeven punten van Manu Ginobili.

James absent

Cleveland Cavaliers verloor thuis met 80-96 van Milwaukee Bucks. Bij Cleveland was LeBron James er voor de tweede keer op rij niet bij. Hij kampt met knieproblemen.