Fernando Torres verruilt AC Milan voor Atlético Madrid
NOS Voetbal

Torres keert terug bij Atlético Madrid

Fernando Torres speelt de komende anderhalf jaar voor zijn oude club Atlético Madrid. De regerend Spaans kampioen huurt de spits van AC Milan. Afgelopen week nam AC Milan de Spaanse spits nog definitief over van Chelsea.

De 30-jarige Torres begon zijn carrière ook bij Atlético Madrid. Hij verruilde Madrid in 2007 voor Liverpool, waar hij een succesvolle periode kende. Na vier jaar vertrok de veel scorende Spanjaard naar Chelsea, maar in Londen kon hij de verwachtingen niet waarmaken.

Ook bij AC Milan, dat hem in eerste instantie huurde van Chelsea, maakte Torres geen indruk. De spits zoekt zijn heil daarom bij zijn 'oude liefde', in de hoop daar weer van waarde te kunnen zijn.

Torres moet nog wel medisch gekeurd worden en de transfer zal op 5 januari, als de Italiaanse transfermarkt opengaat, afgerond worden.

De Italiaan Alessio Cerci maakt waarschijnlijk plaats voor Torres. De vleugelspeler komt amper aan spelen toe bij Atlético. Volgens Spaanse media is zijn overgang naar Milan, eveneens voor achttien maanden, bijna afgerond.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl