NOS Nieuws

Chinees steelt meer dan 2000 bh's en onderbroeken

In China is een man opgepakt voor het stelen van meer dan 2000 bh's en onderbroeken van zijn buren. Hij stal het ondergoed afgelopen jaar van zijn vrouwelijke buurtgenoten, melden Chinese media. De man zou een loper hebben gebruikt om bij zijn buren naar binnen te komen.

De man is een inwoner van Yulin, een stad ten westen van Hongkong. Volgens de Chinese media bewaarde hij het gestolen ondergoed boven de plafonds van een aantal trappenhuizen in de flat waar hij woont.

De onderburen verdachten de man er al langer van dat hij ondergoed stal en installeerden beveiligingscamera's. Daarop zagen ze waar hij z'n gestolen waar verstopte. Toen ze tegen een van de plafondtegels duwden kwam alles naar beneden.

Uitgestald

De politie stalde na de vondst de kledingstukken uit op een plein voor de flat om te kunnen tellen hoeveel kledingstukken de man gestolen had.

Het is niet de eerste Chinees die in het nieuws komt vanwege het stelen van lingerie. Chinese media spreken ook van een 22-jarige man die onlangs werd aangehouden in de provincie Zhejiang in het oosten van China, omdat hij op een dag 17 keer ondergoed zou hebben gestolen. Een andere man werd in dezelfde periode opgepakt voor het stelen van lingerie in de provincie Hubei in het midden van China.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl