NOS Voetbal

Streppel: dit heb ik nog nooit meegemaakt

Streppel: nog nooit meegemaakt

Willem II-trainer Jurgen Streppel leek met zijn formatie hard op weg naar een verrassende zege op FC Twente. In Enschede leidde zijn ploeg met het ingaan van de blessuretijd met 2-1. Toen sloeg het noodlot toe. Tot groot ongenoegen van Streppel.

"Ik heb dit in heel mijn carrière nog nooit meegemaakt. We zijn verslagen, ook als staf zijnde. Onvoorstelbaar dat we deze wedstrijd verliezen", baalde Streppel, die alsnog een 3-2 nederlaag moest incasseren.

Hitchcock

"We hadden drie punten in handen en gaan met nul punten naar huis. Een Hitchcock-scenario zou ik zeggen, want hij was er goed in dit soort scenario's te schrijven."

"In de slotfase ging er zoveel fout", vervolgde Streppel. "Dat was het onheil over jezelf afroepen. We moesten voorin druk houden op de bal en dat hebben we verzuimd. Misschien hebben we te veel gedacht aan het resultaat in plaats van de taak."

Ongeloof

Collega Alfred Schreuder, de trainer van FC Twente, kon ook maar lastig onder woorden brengen wat er kort daarvoor was gebeurd. "Ongelooflijk, dit gebeurt niet vaak. Volgens mij hebben we wel vaker in de laatste minuut gewonnen, maar dit was wel heel extreem."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl