Graziano Pellè scoort voor Southampton

Koeman wint, Van Gaal gelijk tegen Vlaar

Na vijf nederlagen op rij heeft Ronald Koeman eindelijk weer een overwinning geboekt met Southampton. In de competitie werd Everton thuis met 3-0 verslagen. Er was wel een eigen doelpunt voor nodig om de ban te breken.

Romelu Lukaku, de Belgische spits van Everton, kopte vlak voor rust een corner in eigen doel. In de tweede helft breidden Graziano Pellè (zijn achtste treffer in de Premier League) en Maya Yoshida de score uit naar 3-0.

Ryan Giggs en Louis van Gaal zien United worstelen met Aston Villa

Vlaar een van de uitblinkers

Christian Benteke zette Villa, waar Ron Vlaar een van de uitblinkers was, vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Na rust kopte Radamel Falcao de gelijkmaker binnen. United kon echter niet profiteren van de rode kaart voor Gabriel Agbonlahor, die hard doorging op Ashley Young.

United staat derde in de Premier League op zeven punten van koploper Chelsea, dat ook nog een duel minder heeft gespeeld. Southampton is vijfde, drie punten achter United.