Camille Cosby op een archieffoto uit 2009
NOS Nieuws

Camille Cosby: mijn man is slachtoffer

Na Bill Cosby zelf, heeft nu ook zijn vrouw Camille gereageerd op de beschuldigingen die tegen hem zijn geuit. In een schriftelijke verklaring stelt ze dat er niets waar is van de aantijgingen van aanranding en verkrachting. Zeker vijftien vrouwen hebben beschuldigingen van die aard tegen de Amerikaanse comedian en acteur geuit.

"De man die de afgelopen twee maanden in de media werd beschreven, is niet de man die ik ken", zegt Camille Cosby (69). Ze beschrijft dat ze in 1964 trouwde met "een lieve, genereuze, grappige man" en dat hij nog steeds die man is. Camille vindt dat haar man een slachtoffer is in deze zaak. "Niemand wil iemand zijn die slachtoffers aanvalt, maar de vraag is: wie is hier het slachtoffer?"

Insinuaties

De 77-jarige Bill Cosby deed de beschuldigingen vorige maand af als insinuaties. Voor die tijd zwegen hij en zijn vrouw over de kwestie. "Een man hoeft niet te reageren op insinuaties", zei hij.

Camille Cosby vindt ook dat de media alle beschuldigingen te gemakkelijk overnemen. "Het lijkt wel alsof de verhalen van de vrouwen helemaal niet gecontroleerd worden voor ze worden gepubliceerd."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl