NOS Voetbal

Robben gaat ervan uit dat Hiddink blijft

'Met z'n allen door'

Arjen Robben ligt niet wakker van de vele verhalen over de positie van bondscoach Guus Hiddink. "We gaan gewoon met z'n allen door", klinkt het stellig. Dat was twee weken geleden nog anders, want direct na Nederland - Letland (6-0) sprak Robben zijn twijfels uit over het aanblijven van Hiddink.

"Toen wist ik het inderdaad niet, maar volgens mij liet Hiddink het zelf ook een beetje in het midden. Daarna heb ik geen contact meer met hem gehad, maar als hij zou stoppen dan hadden we dat nu al wel gehoord. Al is er maar één die dat weet: Hiddink, hij maakt de keuze."

Arjen Robben kan er ook mee leven dat hij door de FIFA niet tot de drie beste voetballers van 2014 wordt gerekend, terwijl Lionel Messi, Cristiano Ronaldo en Manuel Neuer wel genomineerd zijn voor de Gouden Bal. "Het zijn drie fantastische spelers. Zij hebben het meer dan verdiend", aldus Robben.

Dat Karl-Heinz Rummenigge, de voorzitter van Bayern München, wel zijn beklag deed over het passeren van Robben streelt de aanvaller. "Het is mooi om te horen dat hij mij waardeert. Maar zo'n verkiezing heb je niet in de hand. Ik heb gedaan wat ik moest doen en een mooi jaar gehad, maar er zijn zoveel spelers die fantastisch presteren."

'Zij hebben het verdiend'

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl