Adnane Tighadouini
NOS Voetbal

'Onprofessioneel' NAC-duo keert terug

Adnane Tighadouini en Mats Seuntjens mogen vanaf dinsdag weer meetrainen met de selectie van NAC Breda. Dat heeft de clubleiding besloten. Het duo werd eerder deze week disciplinair geschorst wegens onprofessioneel gedrag. Tighadouini en Seuntjes ontbreken daardoor zaterdag in het thuisduel met FC Utrecht. Onduidelijk is wat de twee hadden misdaan.

Technisch directeur Graeme Rutjes en trainer Eric Hellemons hebben donderdag met het tweetal gesproken. "De gesprekken waren open en constructief en wederzijds kon begrip worden opgebracht voor elkaars standpunten", meldt Rutjes op de website van NAC. Als verklaring voor de straf gaf de club eerder op dat beide spelers de afgelopen weken verschillende keren hebben aangetoond dat ze "niet meekunnen in het teamproces''.

"De club heeft er vertrouwen in dat het duo nu weet wat van ze wordt verwacht'', zegt Rutjes. "NAC gaat ze hierbij helpen. We kijken er naar uit om Mats en Adnane weer van hun beste kant te zien, zodat ze mee kunnen helpen om de club uit de gevarenzone te loodsen.''

Tighadouini is de topscorer van NAC met vijf doelpunten. De club staat momenteel zestiende in de eredivisie en won dit seizoen nog maar twee wedstrijden.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl