Pelé
NOS Voetbal

Pelé: het gaat goed met me

Pelé heeft laten weten dat het goed met hem gaat. De Braziliaanse voetballegende werd maandag opgenomen in een ziekenhuis in São Paulo met problemen aan zijn urinewegen. De afgelopen dagen kwamen er berichten dat het slecht met hem ging, maar Pelé heeft via Twitter meegedeeld dat het wel meevalt.

"Het gaat goed me", twitterde het 74-jarige voetbalicoon. "Ik kijk ernaar uit om de komende feestdagen met mijn familie door te brengen en het nieuwe jaar gezond te beginnen, met veel buitenlandse reizen in de planning."

Pelé werd donderdag overgebracht naar een andere afdeling van het Albert Einstein-ziekenhuis, maar dat was niet - zoals eerder gemeld - de intensive care. "Ik ben om privacyredenen naar een aparte kamer verhuisd. Ik waardeer al het bezoek aan het ziekenhuis, maar ik moet de behandeling en mijn herstel in alle rust voortzetten. Godzijdank is het niet ernstig."

Lichte infectie

De manager van Pelé had eerder ook verklaard dat de oud-voetballer waarschijnlijk snel zal herstellen van zijn "lichte infectie". Pelé onderging 13 november een operatie waarbij zijn nierstenen werden verwijderd, maar werd maandag weer opgenomen met een nieuwe infectie.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl