Elvis Manu (rechts) en Fred Rutten
NOS Voetbal

Feyenoord zonder Manu tegen Sevilla

Feyenoord moet het in het Europa League-duel met Sevilla stellen zonder Elvis Manu. De aanvaller ontbreekt in De Kuip door een liesblessure. Fred Rutten, trainer van de Rotterdammers, weet nog niet of Luke Wilkshire beschikbaar is. De verdediger kampt met een hamstringblessure en is waarschijnlijk niet op tijd fit.

Feyenoord werd eerder weggespeeld in Sevilla, al bleef de schade beperkt tot 2-0. "We zijn daar in de tweede helft overlopen. In de eerste helft viel het nog wel mee. Zij waren beter, maar ik heb wel het gevoel dat we ons de laatste maanden ontwikkeld hebben als team", vertelde Rutten. "Het gaat er ook niet om dat we daar de steun van ons publiek misten. Natuurlijk helpt die wel, maar in Sevilla waren we nog niet klaar voor zo'n grote wedstrijd."

Hoewel Rutten het niet wilde bevestigen, heeft het er alle schijn van dat Khalid Boulahrouz een basisplaats krijgt. Dat zou ten koste gaan van Rick Karsdorp, die de afgelopen weken de geblesseerde Wilkshire verving.

We hebben een goede tegenstander die goed kan voetballen, maar dat kunnen wij ook

Feyenoord-trainer Fred Rutten

"Wij gaan voor de drie punten", zei Rutten strijdbaar. "Pak je die dan ben je gekwalificeerd. Dat is de insteek. We zijn wel realistisch, we hebben een goede tegenstander die goed kan voetballen, maar dat kunnen wij ook."

Het duel tussen Feyenoord en Sevilla begint donderdag om 19.00 uur.

Stand Groep F

ClubDuelsPuntenDoelsaldo
Sevilla487-3
Feyenoord465-6
Standard444-5
NK Rijeka445-7

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl