NOS Voetbal

De Boer: er ging zoveel fout

De Boer: er ging zoveel fout

Volgens Ajax-coach Frank de Boer had zijn ploeg tegen Paris Saint-Germain in Parijs een veel beter resultaat kunnen halen dan de 3-1 nederlaag van dinsdag. "Ik ben flink boos geweest in de rust", aldus De Boer. "We hadden meer moeten geloven in een goed resultaat. We kregen veel ruimte om te voetballen en dan moet je daar gebruik van maken. Er ging zoveel fout. Zonde."

"Vorige keer (FC Barcelona uit) was ik negatief over Ricardo Kishna, maar nu was hij de enige die een aanvaardbaar niveau haalde, met Ricardo van Rhijn", vervolgde De Boer. "De rest maakte zoveel fouten. In de tweede helft hebben we het goed opgepikt, maar uiteindelijk geven we het uit handen."

"PSG rijp voor slacht"

Ook Davy Klaasen, die de 1-1 maakte, was niet tevreden. "Ze waren rijp voor de slacht", aldus Klaassen. "Op zoveel momenten werd de verkeerde keuze gemaakt. Dan help je hen toch terug in wedstrijd."

"Wij kunnen veel beter", aldus Klaassen. "We hadden een veel beter resultaat kunnen pakken. Om dat doelpunt kan ik nu niet echt blij zijn."

Klaassen: PSG rijp voor de slacht

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl