Vooral bij Utrecht zijn er problemen
NOS Nieuws

Extreem drukke ochtendspits, mijd Utrecht

Het is extreem druk op de snelwegen. Vooral bij Utrecht zijn er problemen. Rond 08.30 uur stond alleen in die regio al zestig kilometer file.

De files worden veroorzaakt door verscheidene problemen, zegt de ANWB. In totaal stond er rond 08.30 uur ruim 300 kilometer file in Nederland.

Op de A6 bij Muiderberg verloor een vrachtwagen een lading glas, waardoor nog maar één rijstrook gebruikt kon worden. Inmiddels is de weg weer vrij, maar de problemen voor het verkeer zijn daar nog niet voorbij.

Rond Utrecht moet je deze ochtendspits niet zijn

Heleen de Geest, ANWB

Mensen die vanuit Almere naar Utrecht willen, nemen de A6 of de A27. Vanwege de problemen op de A6 kiezen automobilisten massaal voor de A27, waardoor het op die weg ook vastloopt.

Op de A12 is vanochtend bij knooppunt Lunetten een lichaam aangetroffen. De weg werd afgesloten voor politieonderzoek. De verwachting is dat de weg rond 09.00 uur weer opengaat, maar het verkeer zal nog enige uren last hebben van vertraging.

Op de A16 reed een vrachtwagen tegen een middenpijler. Daar is Rijkswaterstaat tot zeker 12.00 uur nog bezig met herstel van de schade.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl