Laurent Blanc
NOS Voetbal

Blanc wil met PSG ongeslagen status behouden

Paris Saint-Germain is al geplaatst voor de volgende ronde van de Champions League, maar dat betekent niet dat ze Ajax dinsdag met een B-team tegemoet treden. De Franse landskampioen wil graag als groepswinnaar eindigen om in de volgende ronde een sterke tegenstander te ontlopen.

"We moeten ongeslagen blijven, voor we ons bezig kunnen houden met de beslissende wedstrijd tegen Barcelona", zei coach Laurent Blanc maandag tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel met Ajax.

Ajax had op een bepaald moment met 2-0 voor kunnen staan

Blanc over het vorige duel met Ajax

De trainer van PSG waarschuwde dat een overwinning op Ajax niet makkelijk tot stand zal komen. "In onze eerste wedstrijd hadden we heel veel problemen met ze."

Ajax hield de Franse landskampioen in het eerste groepsduel op 1-1. "Ik heb ook hun thuiswedstrijd tegen Barcelona bekeken. Op een bepaald moment had Ajax 2-0 voor kunnen staan. Ik heb veel respect voor het team, dat vooral in aanvallend opzicht heel veel kwaliteit heeft."

PSG mist tegen Ajax in elk geval de geblesseerde Marco Verratti, Yohan Cabaye, Thiago Motta en Thiago Silva. De Braziliaan Lucas Moura keert na twee weken blessureleed wel weer terug in de selectie van Blanc.

Blanc vindt El Ghazi een heel goede speler

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl