Jérémy Menez wordt bedolven onder teamgenoten na de 1-0 voor Milan tegen Inter

213de Milanese derby kent geen winnaar

De 213de Milanese derby (de 165ste in de Serie A) heeft geen winnaar opgeleverd. Het thuisspelende AC Milan zag Internazionale na rust op gelijke hoogte komen: 1-1.

Jérémy Menez opende in de 23ste minuut de score. De Fransman rondde een voorzet van links van de Italiaan Stephan El Shaarawy prachtig af door de bal uit de lucht in het doel te plaatsen. Mauro Icardi had Inter daarvoor op voorsprong kunnen zetten. Hij mocht alleen op Diego López af, maar de Spaanse doelman redde bekwaam.

Inter maakte in de 61ste minuut gelijk via Joel Chukwuma Obi. De Nigeriaan schoot na zwak verdedigen van Milan van de rand van het strafschopgebied raak.

In het duel Udinese-Chievo, dat in 1-1 eindigde, bereikte Antonio Di Natale twee mijlpalen. De spits van de Udinese speelde zijn 400ste wedstrijd in de Serie A en scoorde daarin zijn 200ste competitietreffer.