Diego Costa
NOS Voetbal

Chelsea en Man City boeken zege

Chelsea en Manchester City hebben in de strijd om de Engelse landstitel geen averij opgelopen. De Blues klopten West Bromwich Albion met 2-0 en de Citizens waren met 2-1 Swansea City de baas.

Koploper Chelsea kwam rap op voorsprong dankzij Diego Costa. De Spanjaard stond randje buitenspel, mocht doorgaan en tikte zijn tiende goal van het seizoen binnen. Slecht verdedigen van WBA leidde na een half uur de 2-0 in van Eden Hazard.

Wilfried Bony schoot Swansea van dichtbij op 1-0, maar niet veel later maakte Setvan Jovetic er 1-1 van. Na een uur besliste Yaya Touré als afmaker van een mooie aanval het duel. Door de zege lost City Southampton als de nummer twee af. De ploeg van Ronald Koeman komt maandag pas in actie tegen Aston Villa.

Newcastle vierde

West Ham United moest de vierde plek in de rangschikking afstaan aan Newcastle United. West Ham verloor met 2-1 van Everton, terwijl Newcastle met 1-0 van Queens Park Rangers won. Voor Newcastle, met Tim Krul en Daryl Janmaat in de basis, was het de vijfde zege op rij.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl