Marco Reus moet met opnieuw een blessure van het veld

Reus raakt geblesseerd bij rentree

Borussia Dortmund heeft maar kort kunnen genieten van de rentree van Marco Reus. De 25-jarige aanvaller keerde zaterdag tegen SC Paderborn (2-2) terug na een enkelblessure, maar moest halverwege de tweede helft per brancard van het veld. Reus raakte geblesseerd door een zware overtreding van Marvin Bakalorz.

Reus had vlak voor rust wel het tweede doelpunt van zijn club voor zijn rekening genomen.

Trainer Jürgen Klopp vreest dat Reus de banden van diens rechterenkel heeft gescheurd door de zware charge van Bakalorz. "Waanzin, gekkenwerk'', zo brieste Klopp over de tackle op de enkel van Reus.

"Het is heel moeilijk om nu nog over voetbal te praten'', zei Klopp na de 2-2. "Deze blessure overschaduwt de wedstrijd."

Reus miste door de vorige blessure de EK-kwalificatiewedstrijd van Duitsland tegen Gibraltar en het oefenduel met Spanje.