Ondanks aanhoudende beschuldigingen van seksueel misbruik gaf Cosby een uitverkochte show in Florida

Bill Cosby doorbreekt stilzwijgen maar zegt niets

Ondanks aanhoudende beschuldigingen van seksueel misbruik gaf Cosby een uitverkochte show in Florida
Steun voor Cosby

De Amerikaanse komiek en acteur Bill Cosby heeft voor het eerst gereageerd op aanhoudende beschuldigingen van seksueel misbruik. Tegen de krant Florida Today zei hij dat het niet meer dan insinuaties zijn.

De 77-jarige tv-ster van The Cosby Show is de afgelopen weken door vier vrouwen beschuldigd van aanrandingen en verkrachtingen. Tot nu toe weigerde Cosby op de aantijgingen te reageren.

Een man hoeft niet te reageren op insinuaties

Bill Cosby in Florida Today

In de Amerikaanse krant zegt Cosby dat hij weet dat mensen er moe van worden dat hij zwijgt: "Maar een man hoeft niet te reageren op insinuaties. Mensen zouden de feiten moeten controleren."

Afschuw

In het kranteninterview spreekt de komiek z'n afschuw uit over het bericht dat een radiostation geld uitloofde voor mensen die Cosby voor gek zouden zetten tijdens een van zijn shows. "Wat als er iemand met een wapen naar het theater komt? Dat is voor niemand goed".

Ondanks alle commotie kon Cosby gisteravond een vrijwel uitverkochte show geven in Melbourne in Florida, met na afloop een staande ovatie. Buiten stonden wel enkele demonstranten die borden omhoog hielden met teksten als 'verkrachting is geen grap'.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl