Joris Mathijsen en Erwin Mulder
NOS Voetbal

Mulder en Mathijsen weg bij Feyenoord

Verdediger Joris Mathijsen en doelman Erwin Mulder vertrekken waarschijnlijk na dit seizoen bij Feyenoord. Ze hebben beide een aflopend contract.

Erwin Mulder (25) speelt sinds 2004 bij Feyenoord, eerst in de jeugdopleiding en vanaf 2009 bij het eerste elftal. Vanaf het seizoen 2011/2012 was Mulder de eerste keeper van de Rotterdammers. Toen Feyenoord aan het begin van dit seizoen Kenneth Vermeer overnam van Ajax belandde Mulder op de reservebank.

Joris Mathijsen (34) werd in 2012 naar Feyenoord gehaald, omdat de club na het vertrek van Ron Vlaar op zoek was naar een ervaren verdediger. Mathijsen speelde twee seizoenen als basisspeler, maar kreeg de afgelopen maanden steeds meer kritiek. Na de eerste maanden van dit seizoen werd Mathijsen uit de basis verdreven door de jonge centrale verdedigers Terrence Kongolo en Sven van Beek.

Feyenoord wil wel verder met Luke Wilskhire. De Australiër (33) werd begin dit seizoen aangetrokken en doet het zo goed dat Feyenoord zijn contract wil verlengen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl