ADO laat De Graafschap ontsnappen

ADO Den Haag heeft z'n fans weer niet op een thuiszege kunnen trakteren. Tegen De Graafschap werd in de slotfase een 2-0 voorsprong verspeeld: 2-2.

De thuisploeg begon sterk en kwam ook al snel op 1-0; Dmitri Boelykin profiteerde van slecht keeperswerk van Boy Waterman.

De Graafschap kon weinig uitrichten en had het geluk dat de eindpass bij de goed spelende ADO'ers zelden op maat was.

De Doetinchemmers gaven na rust in hun jacht op de 1-1 steeds meer ruimte weg. ADO kreeg daardoor voldoende kansen om het duel te beslissen. Invaller Kevin Visser leek dat in de 70ste minuut te doen, maar de gasten toonden karakter en kwamen via twee doelpunten van de uitgekookte Hugo Bargas - een knappe solo-actie en fraaie omhaal - toch nog langszij.