Chelsea-trio én Aissati naar Vitesse

Nemanja Matic, Slobodan Rajkovic en Matej Delac tijdens hun eerste training bij Vitesse»
Nemanja Matic, Slobodan Rajkovic en Matej Delac tijdens hun eerste training bij Vitesse NOS

Vitesse huurt de Serviërs Nemenja Matic en Slobodan Rajkovic en de Kroaat Matej Delac van Chelsea.

Het trio verscheen dinsdag al op de training op Papendal, maar moet nog wel medisch worden gekeurd.

De 22-jarige middenvelder Matic kwam al uit in de Premier League. Verdediger Rajkovic (21) was eerder verhuurd aan PSV en FC Twente. Beiden hebben twee interlands op hun naam staan.

Ook de komst van Ismail Aissati naar Vitesse is nu beklonken. De 22-jarige middenvelder wordt gedurende een jaar gehuurd van Ajax. Vitesse zou verder Miralem Sulejmani van Ajax willen huren.

Velthuizen vertrekt definitief

De 18-jarige Delac wordt mogelijk de opvolger van Piet Velthuizen. De transfer van de doelman naar Hercules Alicante is afgerond. Delac moet in de slag met Eloy Room, die de laatste twee wedstrijden van Vitesse onder de lat stond.

Deel deze pagina

Video De nieuwelingen

  • video Ook Aissati tekent in Arnhem Het nieuwe Vitesse begint steeds meer vorm te krijgen. Vandaag zette Ismaïl Aissati, de oud-PSV'er die het... bij Ajax niet heeft weten te maken, een krabbel onder een (huur-)contract in Arnhem.
  • video Chelsea-trio meldt zich bij Vitesse Net na zijn aantreden bij Vitesse beloofde Merab Jordania binnen twee dagen een aantal nieuwe spelers te... introduceren in Arnhem. Een week later is het dan zover: de eerste nieuwe spelers hebben zich gemeld. Drie huurlingen van Chelsea verschenen dinsdagochtend op het trainingsveld.

Audio

  • Reacties op Chelsea-trio bij Vitesse Het duurde iets langer dan de beloofde twee dagen, maar Vitesse begroette vandaag de eerste nieuwe spelers onder het bewind van... Merhab Jordania. Vanmiddag werden de drie huurlingen van Chelsea gepresenteerd. Een reportage van Frank Wielaard.

Video en Audio

  • » CL: Anderlecht - Arsenal Video De samenvatting van de Champions League-wedstrijd Anderlecht - Arsenal in het seizoen 2014/2015.22 okt 2014, 6725 keer afgespeeld
  • » CL: Loedogorets - FC Basel Video De samenvatting van de Champions League-wedstrijd Loedogorets - FC Basel in het seizoen 2014/2015.22 okt 2014, 3070 keer afgespeeld
  • » Kroos over de zege van Real Madrid Video De reactie van Real Madrid-speler Toni Kroos na de 0-3 zege op bezoek bij Liverpool.22 okt 2014, 2596 keer afgespeeld

Meer video en audio