Hond getraind in weggooien afval

Zwerfafval is irritant en niemand heeft zin om dat op te rapen. Een Britse man heeft een goede oplossing bedacht. Hij trainde zijn hond, Lucky, om afval in zijn bek te nemen en in de vuilnisbak te gooien.

De hond heeft geleerd om zakjes, flesjes en blikjes te herkennen. Als hij glas ziet gaat hij blaffen, zodat zijn baasje kan controleren of er geen scherven bij liggen. De eigenaar wandelt met zijn hond twee uur per dag in Gloucester om de troep in buurtparken op te ruimen.

" Er is zoveel afval, dus veel verschil maakt het niet, maar de mensen vinden het fijn", zegt Lucky's eigenaar.

Deel deze pagina

Nieuws

NOS op 3

  • Schutter Canada Nieuwe beelden schietpartij Ottawa De Canadese politie heeft nieuwe bewakingsbeelden vrijgegeven van de aanslag op het parlement in Ottawa. In de video zie je hoe Michael Zehaf-Bibeau met een geweer het terrein bestormt.
  • Rutte Rekening op de mat, NL moet 642 miljoen betalen Door de Nederlandse prostitutie en drugshandel moeten we 642 miljoen euro aan Europa betalen. Dat is de uitkomst van een herberekening van de Nederlandse economie.
  • Sextortion, afpersing met de broek op je enkels Sextortion, afgeperst met je broek op je enkels Van webcamseks met een bloedmooie vrouw naar duizenden euro's betalen. Steeds meer volwassen mannen in Nederland roepen om hulp, omdat ze worden afgeperst door criminele bendes.