Brinkman belooft loyaliteit aan PVV

Hero Brinkman bij Knevel en Van den Brink»
Hero Brinkman bij Knevel en Van den Brink EO

PVV'er Brinkman garandeert dat hij niet uit de PVV stapt. Hij blijft in de fractie, ook als de partij afziet van verdere democratisering en het opzetten van een jongerenafdeling.

Brinkman zei in het televisieprogramma Knevel en Van den Brink dat het landsbelang en een nieuw kabinet nu voorrang verdienen.

VVD-leider Rutte sprak expliciet over de "kwestie Brinkman". Hij wil dat er duidelijkheid komt over de positie van Brinkman binnen de PVV.

SGP

De SGP toonde zich gisteren bereid om gedoogsteun te geven aan een kabinet van VVD, PVV en CDA. Die partijen hebben samen 76 zetels in de nieuwe Kamer.

Deel deze pagina

Video

Brinkman belooft loyaliteit aan PVV

PVV-Kamerlid Brinkman garandeert dat hij niet uit de PVV stapt. Hij blijft in de fractie, ook als de partij afziet van verdere... democratisering en een jongerenafdeling. In het televisieprogramma Knevel en Van den Brink zei Brinkman dat het landsbelang en regeren nu voorrang verdienen.

Video en Audio

  • » Winst AkzoNobel fors gestegen Video De winst van verffabrikant AkzoNobel is in het derde kwartaal fors gestegen. In 2013 maakte het...21 okt 2014, 237 keer afgespeeld
  • » Autobom van IS ontploft in Kobani Video Koerdische bronnen zeggen dat IS-strijders een vrachtwagen vol explosieven hebben laten ontploffen...21 okt 2014, 2493 keer afgespeeld
  • » NOS Nieuws in 60 seconden (11:45) Video Een kort overzicht van het belangrijkste nieuws van dit moment.21 okt 2014, 902 keer afgespeeld

Meer video en audio