NOS NieuwsAangepast

Warm onthaal voor partij Brunswijk

Hoewel de A-Combinatie niet overal meedoet met de verkiezingen, gaat de campagne in het binnenland van Suriname onverminderd door. Tientallen mensen maakten zich op Stoelmanseiland klaar voor een feestje.

De massameetings zijn grote bijeenkomsten waar de plannen van de partij worden bekendgemaakt en stemadvies wordt gegeven. Maar naas de plechtigheden is er ook gratis eten, drinken en alcohol en wordt er natuurlijk flink gedanst. "Juist daarvoor ben ik helemaal uit Paramaribo gekomen", vertelt een Surinaamse dame enthousiast.

Eén van de bewoners zegt zeker voor de A-combinatie te stemmen. Volgens haar heeft de A-combinatie het binnenland veel goeds gebracht, "zoals poliklinieken voor de bestrijding van malaria en telecommunicatie."

Ronnie Brunswijk, de leider van de A-combinatie, kreeg een warm onthaal van de bewoners. Hij was ongeveer vijf jaar niet meer op Stoelmanseiland geweest en genoot van de aandacht. Alle spullen werden uit het vliegtuig geladen en meegenomen naar de grote tent waar het feestje eindelijk kan beginnen.

Bron: Wereldomroep

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl