NOS NieuwsAangepast

Milly mogelijk bezocht vlak voor verdwijning

De politie van Dordrecht is op zoek naar de man of vrouw die woensdag aan de deur kwam bij Milly Boele, het meisje dat sindsdien spoorloos is.

Volgens haar vader belde Milly rond half zes 's avonds vanuit huis met haar moeder. Het meisje beëindigde dat telefoongesprek met de opmerking dat er iemand aan de deur was. De politie heeft nog geen idee wie dat geweest kan zijn.

Twitter Op de voorpagina van het AD doen haar ouders vandaag een noodkreet. Ze roepen iedereen op te helpen in de zoektocht naar hun vermiste dochter.

Fred en Tineke Boele noemen het een nachtmerrie. "U kunt zich niet indenken hoe erg wij haar missen. We zijn niet meer compleet. Alles in huis herinnert ons aan haar."

Haar broer Pascal is een actie begonnen via Twitter, waar hij getuigen oproept zich te melden bij de politie. "Alle hoop is er nog om mijn zusje te vinden, retweet alle site's en web pagina's"

Tachtig tips De politie van Dordrecht heeft tot nu toe tachtig tips binnengekregen over de verdwijning van de 12-jarige Milly Boele. Een doorbraak in het onderzoek hebben deze tips nog niet opgeleverd.

Milly verdween afgelopen woensdag. Een dag later sloeg de politie alarm via een Amber Alert. Dertig rechercheurs van het Team Grootschalige Opsporing werken aan de zaak.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl