NOS NieuwsAangepast

Gemeenteraadsverkiezingen bij de NOS

Op 3 maart gaat Nederland weer naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. De NOS doet op radio, televisie, internet en het NOS-themakanaal Politiek 24 uitgebreid verslag van deze gebeurtenis.

Televisie Op Nederland 1 en Politiek 24 is van 20.58 uur tot 01.10 uur het live programma 'Nederland Kiest'. In dit live programma worden de uitslagen gepresenteerd en zijn er interviews met landelijke politici en live schakelingen naar diverse partijbijeenkomsten.

Rond 21.30 uur presenteert de NOS een eigen peiling gebaseerd op een onderzoek naar landelijke voorkeur. Rob Trip presenteert het programma en Ferry Mingelen levert de politieke analyse. Paul Witteman sluit na middernacht de avond af met het slotdebat vanuit Den Haag.

Op donderdag 4 maart, de 'day-after', brengt de NOS om 07.00 uur en om 08.00 uur op Nederland 1 en op Nederland 2 twee extra lange ochtendbulletins waarin de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen centraal staan.

Radio Op Radio1 zijn er tussen 21.00 uur en 02.00 uur live uitzendingen over de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen. De presentatie is in handen van Lucella Carasso en Kees Boonman. Haags verslaggever Joost Vullings levert politiek commentaar.

Internet Op www.nos.nl is de hele avond het laatste nieuws te volgen. Ook is er een apart Dossier Nederland Kiest met alle nieuws en achtergronden.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl