NOS NieuwsAangepast

OPROEP: uw reactie op de val van het kabinet

De termijn voor deze vraag is inmiddels afgelopen, de resultaten vindt u hier.

Bent u betrokken bij de plaatselijke politiek en bezig met de campagne voor de komende gemeenteraadsverkiezingen? Dan heeft de val van het kabinet wellicht invloed op uw activiteiten. Wij kunnen ons voorstellen dat die gebeurtenis in uw gemeente in de aanloop naar de verkiezingen het nodige teweegbrengt. Wij hebben daar vier korte spoedvragen over, waarvan wij in verband met de actualiteit hopen dat u vandaag (zaterdag) nog zou kunnen beantwoorden.

Wat zijn tot op heden de reacties uit uw achterban op de val van het kabinet en op de rol van uw partij daarin?Wat is uw eigen mening?Hoe denkt u dat de gebeurtenissen in Den Haag de verkiezingsuitslag in uw gemeente zullen beïnvloeden?Kunnen Wouter Bos en Jan Peter Balkenende na deze crisis bij de aanstaande Kamerverkiezingen weer lijsttrekker zijn?

Stuur uw antwoord per email:nosnet@nos.nl

Als u overigens nog meer mensen in uw partijnetwerk heeft die deze vragen zouden kunnen beantwoorden, kunt u deze mail dan naar hen doorsturen? Wij hopen in korte tijd zoveel mogelijk reacties binnen te krijgen.

Wij stellen u deze vragen namens NOS Net. Dat is dat is een nieuw project waarmee de NOS via internet probeert zoveel mogelijk kennis te vergaren onder specialisten op een bepaald gebied. Kennis waar wij nu niet over beschikken.

Wat is NOS Net? De NOS wil (nog) veel meer weten over alles wat er in het land gebeurt. NOS Net is een netwerk van mensen die de NOS daarbij kunnen helpen, omdat ze in de dagelijkse praktijk kennis of ervaring hebben op een bepaald terrein. De NOS stelt u (met enige regelmaat) een aantal vragen. U vertelt ons wat u weet, niet wat u vindt. Zo kan de NOS (nog) meer grip krijgen op de feiten en daarmee het nieuwsaanbod verbeteren.

Waarom zou u de NOS helpen? Omdat u iets weet dat wij niet weten. Omdat u eigenzinnig tegen bepaalde ontwikkelingen aankijkt en deze graag op de journalistieke agenda wilt hebben. Omdat u het leuk vindt uw kennis met de NOS te delen en eventueel uw bijdrage gepubliceerd te zien op NOS.nl of op radio en tv.

Wat vragen wij u precies? Om ons te vertellen wat u weet (niet wat u vindt), over wat u ziet en meemaakt of waar u tegenaan loopt. Om ons te schrijven, en ons eventueel ook foto's, video's en geluidsopnames te sturen als die het verslag versterken. Stuur hier uw antwoord.

Klik hier voor informatie en voorwaarden over NOS Net.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl