NOS SportAangepast

Radio 1: wat wordt Het Podium?

Wie staat er morgen op Het Podium? Dat is de vraag die in RadiOlympia (op Radio 1) gesteld wordt over de te rijden schaatsafstand.

Iedere dag wordt aan de luisteraar gevraagd een voorspelling te doen over Het Podium van de dag. Vandaag mocht u voorspellen welke landen op het podium zouden staan bij de biatlon, de estafette bij de vrouwen. Oekraïne, Rusland en Noorwegen pakten respectievelijk goud, zilver en brons. Niemand voorspelde het podium goed. Het boekenpakket met daarin; De Schaatser van Nando Boers, Sven van Johan Boef en de Wintereditie van Andere Tijden Sport, blijft een dag in de kast.

Nieuwe opgave

Om zo'n pakket te winnen moet u voorspellen wie er zaterdag op het podium komen te staan bij de ploegenachtervolging schaatsen voor vrouwen. Welke landen staan er morgen op het Podium? het startschot wordt gegeven om half vier. Voor die tijd mag u ons vertellen wie goud, zilver en brons gaan winnen. Stuur uw voorspelling naar hetpodium@nos.nl.

Vermeld daarbij ook uw adresgegevens zodat wij weten waar de prijs naartoe moet. Rond de klok van half zes wordt in RadiOlympia de winnaar bekendgemaakt en wordt de vraag gesteld over de te rijden schaatsafstand van de dag erna. Als er niet wordt geschaatst dan vragen wij een voorspelling te doen over een andere winterse discipline.

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl